banner-oro-1280x150

Exposicions

La Biennal Uruguai-Catalunya organitza una exposició a l'Espai Infame

La Biennal Uruguai-Catalunya organitza una exposició a l\'Espai Infame
bonart barcelona - 03/05/13

La Biennal Uruguai-Catalunya completa la seva programació d’art –un cop inaugurada l’exposició dedicada a Rafael Barradas a la sala L’Harmonia de L’Hospitalet– amb una segona mostra d’artistes. Es tracta d’una exposició dedicada al treball d’alguns artistes uruguaians contemporanis residents a Catalunya que tindrà lloc a l’Espai Infame del Poblenou des del proper dia 8 i fins al 30 de maig i que duu per títol Records que esperen ser viscuts.

La Biennal presenta una exposició col·lectiva de diversos artistes uruguaians que viuen i treballen a Catalunya i les Illes Balears. Són Álvaro Pemper, Sergio Álvarez Frugoni, Marcelo Isarrualde,Virginia Patrone i Yamandú Canosa, artistes que no s’han de classificar d’acord a les nocions de pràctica contemporània sinó com a artistes que exploren les possibilitats de la pintura i la fotografia, com a creadors d’imatges que es mouen entre la realitat i la imaginació.

Es tracta d’una representació en constant evolució de l’actual plàstica uruguaiana a Catalunya. Un aspecte rellevant a considerar en aquesta exposició és el potencial conceptual i creatiu de la imaginació que desenvolupen les obres –tant per als propis artistes com per als espectadors– a través de les possibilitats que ofereixen la pintura i la fotografia.

L’Espai Infame, situat al Poblenou, és l’espai que acull la mostra. Aquest és un projecte artístic que s’escapa de la retòrica i l’ortodòxia del museu, però tampoc és una galeria comercial. És més aviat un espai d’art professional que crea, ensenya, escriu, parla i pensa en l’art; programa i acull exposicions i crea publicacions.

 

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px