CC_Online_BONART_1280X150

Exposicions

El Museu inaugura l'exposició “Jordi Benito. Interiorisme_Accionisme”

El Museu inaugura l\'exposició “Jordi Benito. Interiorisme_Accionisme”
bonart granollers - 03/05/13

El dia 8 de maig, a les 8 del vespre, el Museu de Granollers inaugura l'exposició Jordi Benito. Interiorisme_Accionisme, una producció del Centre Arts Santa Mònica amb la participació del museu que dóna a conèixer una faceta força desconeguda de l'artista, la de dissenyador, interiorista i moblista, desenvolupada amb la col·laboració de diversos artesans de la comarca, seguint així l'ofici del pare, que era ebenista.        

Jordi Benito (1951-2008) és conegut per les seves accions, instal·lacions i performances , de gran radicalitat i salvatgisme, que, sobretot, va portar a terme les dècades dels anys  setanta i vuitanta. L'actual exposició, comissariada per Joaquim Pibernat i Beth Galí, es fixa en una altra activitat de l'artista, força oculta i secreta, que el va portar a dissenyar mobles i fer d'interiorista,  bàsicament, per a persones de la comarca. Tot i que algunes d'aquestes obres  -situades en bars, locals i altres llocs públics– han desaparegut o han estat mutilades, les que s'exposen es mostren per primera vegada al públic, ja que fins ara havien estat en l'àmbit privat.

L'exposició es complementa amb obres d'art de l'artista granollerí i amb diversos audiovisuals que recullen d'una banda, alguns dels mobles que ell va dissenyar i, de l'altra, imatges que fan un recorregut  per la seva trajectòria. Jordi Benito. Interiorisme_Accionisme es podrà visitar fins al dia 30 de juny, a la sala d'exposicions temporals del Museu.

Eude, genericGC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90