BannerFCC_Bonart
L\'IVAM presenta la fotografia gastronòmica de Francesc Guillamet i Miquel Francés

Exposicions

L'IVAM presenta la fotografia gastronòmica de Francesc Guillamet i Miquel Francés

bonart valència - 28/05/13
BONART-180x180-SADEBaner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2

El secretari autonòmic de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, Rafael Ripoll, la directora de l'IVAM, Consuelo Ciscar, el president de la Fundació Cruzcampo i patrocinador de l'exposició, Carlos Mataix, els fotògrafs, Francesc Guillamet i Miquel Francés, i el comissari de la mostra, Juan Lagardera, han presentat l'exposició Francesc Guillamet. El bodegó recuperat i la projecció Miquel Francés. Escrivint el paisatge del vi. Enografíes.

La mostra, que es podrà visitar fins al pròxim 28 de juliol, forma part del projecte Art i Gastronomia i exhibeix una selecció de 50 fotografies realitzades per Guillamet al llarg de la seva trajectòria com a fotògraf gastronòmic. Entre elles, les que faig a partir de les creacions culinàries de Ferran Adrià, Sergi Arola, els germans Roca, o la rebosteria de Francisco Torreblanca. En les seves imatges, trobem referències a la pintura moderna i als diferents llenguatges de l'abstracció -des de la geomètrica a la surreal, passant per la expressionista i lírica-.


La mostra es complementa amb la projecció Escrivint el paisatge del vi. Enografíes, que constitueix un assaig fotogràfic sobre l'evolució del paisatge i el seu cromatisme, que Francès realitzar a la comarca vitivinícola d'Els Aforins.


A les imatges, a dalt, vista parcial de l'exposició ia sota, Carlos Mataix, Francesc Guillamet, Consuelo Císcar, Rafael Ripoll, Miquel Fancés i Juan Lagardera

Et poden
Interessar
...