0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

Primera edició de la Fira de pintura, vins i formatges

Primera edició de la Fira de pintura, vins i formatges
bonart s'agaró - 28/05/13

El dissabte 1 de juny, durant tot el dia, l’avinguda central de S’Agaró serà l’escenari de la primera edició de la fira S’Agaró, pintura, vi i formatge. La proposta ofereix al públic assistent la possibilitat de trobar-hi una gran varietat de vins catalans i de  formatges artesans. El mercat també té una vessant més cultural, i s’hi combina la venda dels productes gastronòmics amb la mostra pictòrica de diversos artistes. La fira es desenvolupa com a mercat temàtic divulgatiu i les seves parades, amb aquests dos productes com a protagonistes, recorren tot Catalunya –ja se n’han celebrat més de 80 edicions-. 

Paral·lelament, el mateix dia s’inicia la nova campanya gastronòmica Flaire de vi, organitzada per l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, amb la participació de tretze restaurants i bars del municipi. Fins al 7 de juliol ofereixen tapes, tastos o menús complerts amb preus variats –de 4 a 30 euros- amb el vi com a protagonista i fil conductor –a copes o en ampolla sencera- present en l’oferta de tots els establiments. Es pot gaudir de la iniciativa al Bar Bona, Friends, La Tisana, Ca la Pepa, El Racó, El Remei, La Calma Chill Out, El Cafetó, Don Eduardo, Ivan, Sa Cova-NM Suites, La Torrada i Hits Box.

L’activitat del cap de setmana es completa el mateix dissabte 1 de juny amb un taller de fotografia familiar a la Biblioteca Mercè Rodoreda (10.30 h), on tot seguit s’hi farà el lliurament de premis 13è Concurs de fotografia ecològica. També dissabte se celebra una nova edició de la Diada del joc: tots en joc! a la Plaça d’Europa amb inflables, jocs, taller de circ, tallers i concursos per a infants de 3 a 14 anys (16.30–20 h). L’endemà diumenge dia 2 es celebra el 3r Festival de Gossos d’Elit organitzat per Rodamón - Associació Protectora d’Animals del Baix Empordà amb la participació d'especialistes de referència en habilitats canines a l'estat espanyol i també a nivell mundial així com d’altres actuacions (Palau d’Esports i Congressos 10.30-13 h); i també la primera Rua de Carnaval de Primavera a l’Avinguda de S’Agaró (16.30 h) amb l’exhibició d’una quinzena de colles.

Eude, genericJP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px