Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Notícies

El 25 d’octubre, Glop d’Art Riudebitlles 2013

El 25 d’octubre, Glop d’Art Riudebitlles 2013
bonart sant pere de riudebitlles - 23/10/13

El dia 25 d’octubre, s’inaugura a Sant Pere de Riudebitlles la tercera edició del Glop d’art, una mostra de treballs d’artistes locals, que enguany s’amplia amb la participació d’altres artistes de la vall del Riudebitlles, en concret, de Sant Quintí de Mediona i Torrelavit.


Aquesta tercera edició té l’aigua com a leitmotiv, i recull treballs de 24 artistes en diferents disciplines: pintura, fotografia, instal·lació i dansa. Els espais d’exposició estaran repartits en diversos llocs del municipi: des del carrer Nou fins a l’Altra Banda, i, especialment, dins el Barri Vell.


Com a novetat, en el tercer Glop d’art participen també cellers de la vall del Riudebitlles –Pardas, Mas Rodó i Huguet/Can Feixes–, els productes dels quals podran ser degustats el dia de la inauguració.


Un cupatge d’art i vi, que s’insereix en els actes programats amb motiu de la Festa del Most, que se celebra tradicionalment cada darrer dissabte d’octubre a Sant Pere de Riudebitlles. En el marc d’aquesta festa, l’any 2000 es va iniciar la Biennal d’art, especialitzada en obra sobre paper, que l’any vinent arribarà a la vuitena edició, i que s’ha anat consolidant com a certamen internacional. El Glop d’art ha sorgit com a alternativa artística local per als anys en què no es convoca la Biennal.


El Glop d’art es una iniciativa del col·lectiu d’artistes de Sant Pere, que compta amb el suport de l’Ajuntament de la localitat i de diverses entitats municipals.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021180x180-cat

Et poden
Interessar
...