JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

La Galeria Canals prepara una mostra de Neus Colet sobre Espriu

La Galeria Canals prepara una mostra de Neus Colet sobre Espriu
bonart sant cugat del vallès - 23/10/13

La Galeria Canals de Sant Cugat del Vallès prepara del 3 de desembre del 2013 al 2 de febrer del 2014 una exposició de Neus Colet. Aquesta és una exposició organitzada per la galeria santcugatenca, que ha estat itinerant per Catalunya des del mes de gener d’enguany en homenatge al gran poeta Salvador Espriu. Ara s’exhibirà a la galeria de Sant Cugat i es clourà el mes d’abril a Cadaqués.

La mostra actual, que va impulsar la Galeria Canals, és l’acte final de l’Any Espriu 2013 a Sant Cugat. L’exposició consta de 8 gravats i 15 escultures inspirades en  “Cançons de la roda del temps” de Salvador Espriu, on l’artista s’endinsa dins la poètica per oferir un nou repte en el seu treball de recerca, en el punt que conflueixen els materials i el seu comportament, l’espai i l’objecte. 

La trajectòria de Neus Colet s’inicia l’any 1988, mostrant des del primer moment una clara inclinació per l’escultura, primer amb la construcció de petits artefactes de ferro o fusta, artefactes lleugers i dibuixats a l’aire i amb peces mecàniques disfuncionals, que més endavant es van anar depurant.

En aquesta exposició, s’hi podran veure escultures i gravats, obres realitzades en els últims anys.

 

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px