GA_Online_BONART_1280X150

Notícies

L'ACCA organitza el curs "El comissariat i la gestió d'exposicions"

L\'ACCA organitza el curs \
bonart barcelona - 28/10/13

L’Associació Catalana de Crítics d’Art (ACCA) organitza el curs El comissariat i la gestió d’exposicions que se celebrarà el 25 de novembre i el 2 de desembre del 2013. Compta amb la col·laboració del Cercle Artístic Sant Lluc. El curs és una introducció des d'una perspectiva professional al treball de comissariat i de gestió d'exposicions. Aborda la qüestió de projecte expositiu, revisa el concepte mateix d'exposició i revisa l'estat de la qüestió. S'analitzen les pràctiques expositives en l'espai públic, els projectes singulars i s'exposen qüestions de planificació, gestió i producció, així com es tracten nocions d'imatge i de públics associades al fet expositiu.  Està adreçat a professionals i estudiants formant­-se en l'àmbit de les exposicions, així com artistes i altres agents culturals.

El dia 25 de novembre a les 15.50 h. Joan Maria Minguet, president de l’ACCA i Josep Parera, director del cASLL donaran la benvinguda. A les 16 h. primera sessió El món és pla: La condició globalitzada de l’art del nostre temps. Actuarà de ponent Bartomeu Marí, director del Macba. A les 18.30 h. segona sessió: Pràctiques artístiques entre escletxes. Ponent: Ramon Parramon, director del CACVIC i del projecte Idensitat.

El 2 de desembre, tercera sessió. Presentació, a les 16 h. del projecte Arts Coming. Ponent: Pilar Bonet, historiadora i crítica d’art. A les 18.30 h. quarta sessió: Les pràctiques de comissariat en les col·leccions. Ponent, Isabel Salgado, subdirectora de l’Àrea Cultural de l’obra social la Caixa.

Per a més informació i consultes mercelasina@gmail.com, directora i coordinadora del curs.

 

CC_Online_BONART_180X180Eude, generic

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88