Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

"Here Comes Everydoby" de Dora García a la galeria ProjecteSD

\
bonart barcelona - 30/10/13

Here Comes Everybody (HCE) és la segona exposició de Dora García que es fa a la galeria ProjecteSD. Here Comes Everybody (HCE), que es podrà visitar fins al 6 de novembre, gira sobre la idea dels referents infinits, àmbit d’estudi també present en la seva darrera exposició a Projecte SD, Men I Love.

El títol de la mostra fa referència al nom del caràcter central del Finnegans Wake, de James Joyce, personatge o principi en el qual s’han reconegut, entre innombrables interpretacions, Déu; Cromwell; el pare d’Oscar Wilde, William; un conqueridor noruec, i un salmó danès.

Desde l’any 2010, el treball de Dora García ha seguit una línia d’investigació en la qual l’obra de Joyce ocupa un lloc central. “La idea de text i interpretació, la lectura com a acció, el llenguatge com a traductor del que és real i potser com a creador de la realitat, el llenguatge com a estructura de l’inconscient. La poesia com a malaltia, com a desviació del llenguatge. Tot això troba en Joyce, però també l’artista i l’audiència, l’artista i l’èxit, l’artista com a creador de públics. I també, per suposat, Finnegans Wakecomatext. Un llibre que destrueix el llenguatge.”

Entre les peces exposades trobem algunes obres recents, desenvolupades arran de l’obtenció del Premi Internacional d’Art Contemporani (PIAC), concedit per la Fundació Príncep Pierre de Mònaco. Algunes d’aquestes obres han estat també exposades a l’Espai Punch de l’illa Giudecca dins del programa col·lateral de la 55 Biennal de Venècia. 

A la imatge, detall de Wallpaper de Jacques Lacan.

 

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90