970x250_appec2021
La setena edició de la Fira Swab se celebrarà del 2 al 5 d\'octubre del 2014

Certàmens

La setena edició de la Fira Swab se celebrarà del 2 al 5 d'octubre del 2014

bonart barcelona - 04/12/13
banner-elscatala-180x180pxBaner_HaPicasso_Bonart_360x356

Swab Barcelona anuncia que la setena edició se celebrarà del 2 al 5 d'octubre al Pavelló Italià de Fira Barcelona i comptarà amb 60 galeries en els diferents Programes: General, MYFAF, Asian Galleries, American Galleries, MENA Galleries, i Nuevas Posiciones.


En aquesta nova edició Swab presenta un nou programa, Swab Solo, a càrrec d'un equip de comissaris dirigit per Direlia Lazo, consistirà en presentacions individuals d'artistes, els projectes dels quals tracten qüestions al voltant de "allò llatinoamericà" com a identitat, procedència, o empremta cultural. La participació de les galeries en aquesta programa serà per invitació directa del seu equip de comissaris.


La inscripció online per galeries començarà el 17 de febrer del 2014.


Així mateix, Swab presenta el seu nou espai de reflexió Swab Thinks: Idees, Paraules, Xarxes, organitzat pel Programa d'Estudis Independents (PEI) del MACBA dirigit per Beatriz Preciado que presentarà durant els dies 3 i 4 d'octubre una sèrie de conferències, debats i taules rodones que posaran en diàleg artistes, comissaris, col·leccionistes i crítics culturals per pensar junts les transformacions del món contemporani i el lloc que ocupa en ell la pràctica artística. Swab Thinks es realitzarà en el mateix Pavelló Italià.


Swab manté els seus premis per a artistes i galeries i continuarà potenciant el seu Programa Swab Off, amb diverses intervencions a Barcelona a través de col·laboracions amb institucions públiques i privades de la ciutat.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]