BannerFCC_Bonart
La influència de Leonardo Da Vinci a Can Gruart

Exposicions

La influència de Leonardo Da Vinci a Can Gruart

La-Galeria-201602-recursBONART_180x180
En motiu dels 500 anys de la mort de Leonardo Da Vinci, l’Associació Cultural de Vilablareix ha decidit fer un homenatge organitzant una exposició al voltant de la important influència que ha tingut a l’entorn de l’art, de l’anatomia, la medicina, l’enginyeria i d’un inacabable etcètera.

La mostra s’ha pogut tirar endavant gràcies a un veí de Vilablareix col·leccionista i molt aficionat a Leonardo da Vinci. No només es tracta d’una mostra d’obres concretes, sinó d’una visió àmplia del que va suposar un personatge únic, des de l’època del Renaixement fins els nostres dies.

La inauguració d’aquesta mostra tindrà lloc el divendres 4 d’octubre a les 19:30h al Centre Cultural Can Gruart de Vilablareix. Estarà oberta al públic fins al 31 d’octubre.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...