canal-mnactec-1280-150

Exposicions

El Palacio de Gaviria marca la temporada de tardor amb "Brueghel. Meravelles de l'art flamenc"

El Palacio de Gaviria marca la temporada de tardor amb \
bonart madrid - 26/09/19

Del 7 d'octubre del 2019 al 12 d'abril del 2020, el Palacio de Gaviria acull la mostra Brueghel. Meravelles de l'art flamenc. L'exposició, organitzada per Arthemisia Espanya, reuneix un gran nombre d'obres la família Brueghel en el que és una oportunitat única per conèixer l'obra d'una saga que va marcar la història de l'art europeu entre els segles XVI i XVII.  

Brueghel. Meravelles de l'art flamenc, compta amb el patrocini de la Fondazione Terso Pilastro i està composta per prop d'un centenar de peces representatives d'aquest llinatge de pintors, el imaginari és reflex de tot un període històric. Aquesta mostra arriba a l'Estat després del seu pas per ciutats com Roma, París o Tel Aviv, a més de per diverses seus al Japó (Tòquio, Toyota, Sapporo, Hiroshima, i Kōriyama), on ha comptat amb una gran acollida per part del públic, sent comissariada en totes les ocasions per Sergio Gaddi.  

L'exposició, realitzada per Poema, reuneix una àmplia selecció d'obres dels vuit membres més destacats de la família -Pieter Brueghel el Vell, Pieter Brueghel el Jove, Jan Brueghel el Vell, Jan Brueghel el Jove, Jan Peter Brueghel, Abraham Brueghel i Ambrosius Brueghel-, i es completa amb una visió de l'univers pictòric de l'època gràcies a peces representatives d'una vintena d'artistes com Rubens, el Bosco o David Teniers el Jove.  

Brueghel és la sisena gran exposició organitzada per Arthemisia Espanya a la planta noble del Palacio de Gaviria, una seu versàtil, consolidada ja com un punt de referència en el panorama artístic madrileny gràcies a mostres com Escher, Alphonse Mucha, Revolucionaris del Segle XX, Tamara de Lempicka. Reina de l'Art Déco o Liu Bolin. The Invisible Man.

Baner-generic-180x180_La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1