M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Luis Gordillo, Miki Leal i Rubén Guerrero presenten \

Exposicions

Luis Gordillo, Miki Leal i Rubén Guerrero presenten "Tríplex" al Centre Párraga

bonart múrcia - 26/09/19
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
El Centre Párraga ha inaugurat l'exposició Tríplex, un projecte conjunt dels pintors Luis Gordillo, Miki Leal i Rubén Guerrero, comissariada per Sema D'Acosta, que suposa unir a tres artistes de diferents generacions i estils que han treballat conjuntament durant diversos mesos creant peces en què es reflexiona sobre el procés de la pintura i sobre com un artista s'enfronta a un quadre i reconeix en ell la seva aportació i la dels altres.

Aquests tres artistes plàstics plantegen en el Párraga una proposta expositiva formada per quadres, dibuixos i peces ceràmiques que han elaborat de forma conjunta i que suposa una reflexió sobre el procés de la pintura, que va molt més enllà d'una exposició col·lectiva. De fet, és la primera vegada que Luis Gordillo, referència de la pintura espanyola de l'últim mig segle, afronta un projecte a tres amb dos pintors, Miki Leal i Rubén Guerrero.

El projecte que plantegen al Centre Párraga part d'un compromís comú amb la pintura, s'endinsa en determinades zones comunes per a generar una sèrie de peces afins als tres creadors. "Aquest procés de creació conjunta ha suposat per a Gordillo un exercici d'implicació i connexió amb artistes joves, i per Guerrero i Leal una oportunitat única per aprendre, intercanviar parers i observar des de dins el modus operandi d'una figura de l'envergadura de Gordillo, que ha posat gran entusiasme en la preparació d'aquest projecte ", ha indicat el director general de l'ICA.

Per Juan Antonio Lorca, director general de l'Institut de les Indústries Culturals i les Arts, aquesta mostra "suposa un exercici artístic unint tres generacions de pintors amb un resultat més que excepcional que podrem gaudir al Centre Párraga fins al pròxim 17 de novembre".

        
    

Et poden
Interessar
...