JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

La Capella inaugura “Triple mortal. La precarietat com a estratègia de subssistència”

La Capella inaugura “Triple mortal. La precarietat com a estratègia de subssistència”
bonart barcelona - 21/02/14

El 20 de febrer es va inaugurar a La Capella, (Hospital, 56) Triple Mortal, una exposició que presenta una vintena de peces d’artistes provinents de la Facultat de Belles Arts, l’escola Massana i l’escola Llotja. Triple Mortal comprèn i implica una bona part de l’entramat pedagògic i cultural relacionat amb l’art, el disseny i les arts aplicades de la ciutat. Sorgeix de la col·laboració entre tres institucions culturals públiques de la ciutat de Barcelona: l’Escola Massana, centre d’ensenyament d’art, disseny i arts aplicades; La Capella, espai expositiu especialitzat en art jove; i, la Fàbrica de Creació Fabra i Coats. A més, s’ha convidat a participar del projecte dos importants centres públics d’ensenyaments artístics de la ciutat: l’Escola Llotja i la Facultat de Belles Arts. Des de diferents disciplines artístiques es proposa la reflexió i l’aprofundiment en les idees de fragilitat i precarietat que marquen d’una manera tan clara el present.

L’exposició que es podrà veure a La Capella fins el 23 de març es complementa amb vàries jornades de tallers -‘Hands’- el 4 i 7 de març a la Capella;  la taula rodona ‘Joves en col·lectiu’ a l’Escola Massana el 27 de febrer; una plataforma virtual per a artistes proposta de Placaturca, el 13 de març a La Capella; i acaba amb una jornada de reflexió, debat i festa a Fabra i Coats el 18 de març.

Artistes i dissenyadors participants: Judit Armengol, Laia Arqueros, Miguel Ayesa, Isabel Barios, Joan Bennassar, Carla Besora, Marta Callén, Olga Capdevila, Julian Chamorro, Sonia Ciriza, Felipe Díaz, Maria Diez, Carla Garcia, Alberto Gil, Sandra Llusà, Marta López, Sara Manzaneda, Sara Martínez, Ramon Martins, Clara Niubó, Jordi Oms, Margarita Ortegón, Carlos Ruíz, Rosana Sánchez, Octavi Serra, Aris Spentsas, Mateu Targa, Jonathan Torres, Noelia Vallano, Anna Villarroya, Alona Vinç i Irena Visa. Col·lectius: Laboratorio Inclusivo, Nakadaska, Placa Turca, Quars d’una, Tropèl.

A la imatge, obra de Juan Bennassar.

La-Galeria-201602-recursinclassificables

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88