banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

Arriben les segones Jornades sobre el Patrimoni Sonor i Audiovisual

bonart barcelona - 07/10/19

La Biblioteca de Catalunya, l’Arxiu Nacional de Catalunya i la Filmoteca de Catalunya organitzen els propers 24 i 25 d’octubre de 2019 les segones jornades sobre el patrimoni sonor i audiovisual amb la voluntat de donar continuïtat a la iniciativa del 2018 de crear un espai de coneixement, debat i presentació d’experiències per als diferents professionals i estudiants de l’àmbit del patrimoni sonor i audiovisual.

Les Jornades donen veu a entitats i institucions culturals i acadèmiques, i a experts que treballen dia a dia amb fons i col·leccions sonores i audiovisuals amb presència nacional i internacional.

En aquesta edició els continguts s’han centrat en tres àrees principalment: conservació preventiva, preservació digital i aspectes legals de la reutilització de continguts. Hi participaran ponents del National Audiovisual Institut (Finlàndia), N.I. Sound and Vision (Països Baixos), Europeana, CCCB, CSUC, Deluxe, Film59, Cameo, Escac, Tasso Laboratori de so, Fonoteca digital de la UJI, TV3 i Minoria absoluta, entre d’altres professionals del sector.

Al llarg de les Jornades es podran visitar les instal·lacions de preservació i conservació del patrimoni sonor i audiovisual de la Biblioteca, l’Arxiu i la Filmoteca.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal