FCC-Segell-banner4
Jornades de portes obertes per visitar el patrimoni arqueològic de Gavà

Notícies

Jornades de portes obertes per visitar el patrimoni arqueològic de Gavà

bonart gavà - 08/10/19
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356BanerVictor04
Aquest proper cap de setmana es podrà visitar de manera gratuïta el castell d’Eramprunyà, el refugi antiaeri de la Rambla, el jardí botànic del Museu de Gavà, el Parc arqueològic Mines de Gavà i la vil·la romana de Can Valls.

Un any més, el Museu de Gavà, sota l’auspici de l’Ajuntament de Gavà i l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, impulsa les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que és considerada com l’activitat participativa més important d’Europa en relació al patrimoni cultural. A nivell català aquest projecte compta amb la col·laboració de la Federació de Municipis Catalunya, de l’Associació Catalana de Municipis i de l’Institut Ramon Muntaner i, en l’edició d’enguany, incorpora com a nous col·laboradors, l’Associació Capital de la Cultura Catalana i Catalonia Sacra.

Veïns i veïnes de Gavà i visitants de la ciutat podran gaudir de la festa major del patrimoni cultural participant de les diferents visites guiades gratuïtes i per a totes les edats que s’han proposat. Gavà té un patrimoni cultural insòlitament ric i variat i i la voluntat d’aquestes jornades és oferir una visió de 360º en un sol cap de setmana, que permeti descobrir i posar en valor tota l’oferta i punts d’interès del municipi, com si d’un festival es tractés.


 A la imatge, detall del Parc Arqueològic Mines de Gavà.

Et poden
Interessar
...

817x68