970x250_appec2021
El Gremi de Galeries d’Art de Catalunya enceta una nova temporada

Notícies

El Gremi de Galeries d’Art de Catalunya enceta una nova temporada

bonart barcelona - 07/10/19
thumbnail_Artepoli 2018180x180-1
El Gremi de Galeries d’Art de Catalunya (GGAC), que arrenca la nova temporada amb una presidència i una junta renovades, té la intenció d’ampliar tant el nombre d’activitats pròpies com les col·laboracions amb altres agents públics i privats del sector de les arts visuals de Barcelona i Catalunya. Mònica Ramon, nova presidenta, destaca la voluntat de fer créixer el programa d’activitats i les aliances amb altres entitats públiques i privades.

La nova temporada 2019-2020 oferirà més de 40 exposicions entre octubre i novembre d’aquest any. La proposta es defineix cada any al voltant d’un artista consagrat. L’edició d’enguany, en col·laboració amb l’Espai Subirachs, s’inspira en el polifacètic artista Josep Maria Subirachs.  En edicions anteriors els artistes triats han estat Antoni Gaudí, Joan Brossa i Josep Guinovart.

La quarta edició del Certamen Miró&Art, les Jornades Sobre Art i Galerisme, els Premis GAC i el nou partenariat amb  el Dart Festival són els projectes més destacats del Gremi pels propers mesos.

Les galeries de Barcelona i de la resta del territori han anunciat un ampli i variat programa d’exposicions protagonitzat tant per artistes històrics com contemporanis,  d’origen nacional i internacional. Aquest programa artístic abasta un ampli ventall d’exposicions de les tècniques i temàtiques més diverses com ara l’escultura, la figuració, l’abstracció o la fotografia. Tota la programació completa és accessible al públic al web www.ilikeart.cat

A la imatge, Jordi Pijoan,  Judit Subirachs i Mònica Ramon.

 

Et poden
Interessar
...