Expo Josep Coll 2022 baner
Guillermo Basagoiti, nou projecte escultòric a Mutuo

Exposicions

Guillermo Basagoiti, nou projecte escultòric a Mutuo

bonart barcelona - 08/10/19
La-Galeria-201602-recursthumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Guillermo Basagoiti presenta En expansió a Mutuo del 17 al 25 d'octubre, un projecte escultòric que materialitza i representa els impulsos més íntims de l'home, el desig com a motor de l'acció.

L'artista presenta aquí formes rudimentàries capaços no només de contenir, sinó també de transmetre, representacions de la seva pròpia ment, imaginació, intuïció i raonament. La morfologia de l'abstracte permet buscar i on sigui necessari sobrepassar els límits reals o imaginaris dins dels quals ens solem moure.

A través de diferents estructures, imatges i sensacions, l'espectador està convidat no només a submergir-se en l'observació d'un imaginari nou sinó a més a embarcar-se en
un viatge al seu propi interior.

Hi ha cossos de formes topològiques, de gran format, en moviment o estàtics, continguts o en procés d'expansió, capaços de contenir i al·ludir a la condició humana. Alguns d'ells superant el límit de la seva pròpia estructura material fins al punt de transformació, permetent així apreciar el seu interior. Els audiovisuals ens porten a considerar la propietat transformadora de la força, el límit.

En Expansió és un projecte en desenvolupament on el material en si juga un paper molt important. La materialitat forma part del llenguatge d'aquesta representació. Es treballa amb aire i materials que s'expandeixen i contrauen. S'utilitza cautxú per experimentar amb les diferents capacitats i estats de la matèria que ens conforma. El glitter magenta forma part de la dicotomia, juntament amb el negre profund del cautxú, parlant-nos de la seva possible interior. El contrast dels materials i colors subratlla el seu significat.

La multiplicitat de tècniques i formes permet presentar un món potent procedent d'un imaginari poètic i ple de suggeriments.A la imatge, escultura de Guillermo Basagoiti.

Et poden
Interessar
...

817x68