FCC-Segell-banner4
Les fotografies de Josep Coté al Museu Marítim de Barcelona

Exposicions

Les fotografies de Josep Coté al Museu Marítim de Barcelona

bonart barcelona - 09/10/19
Baner_Viladot_Bonart_360x356Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura

El Museu Marítim de Barcelona inaugura dijous 10 d’octubre a les 19.00 h. l’exposició Josep Coté, fotògraf a bord. Fotògraf de dia, violinista de nit dedicada a qui va retratar entre els anys 1930 i 1950 la vida a bord del vaixell Marquès de Comillas, que cobria la ruta regular de transport de passatgers entre Barcelona i Amèrica.


La producció fotogràfica de Coté permet veure, per primera vegada, escenes de la vida a bord del Marquès de Comillas en la totalitat dels espais d’aquest gran vaixell de transport de passatgers. Més enllà de la vida social en salons o cobertes, Coté retrata espais dels que fins ara no se’n tenia cap imatge, com ara cuines i espais de treball de la tripulació, fent visible escenes, persones i realitats a bord d’un vaixell, fins aleshores, no documentades gràficament.


Al novembre de 2018 els hereus de Coté van fer donació al Museu Marítim de Barcelona d’aquesta valuosa col·lecció integrada per 544 negatius, fotografies en paper, així com part de les càmeres, el material de revelatge i els rodets que utilitzava Josep Coté.


L’exposició Josep Coté, fotògraf a bord. Fotògraf de dia, violinista de nit és de petit format i estarà oberta al públic de l’11 d’octubre de 2019 al 13 d’abril de 2020 a l’espai Botigues de la Generalitat de l’MMB.


A la imatge, el fotògraf i violinista Josep Coté.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]