FCC-Segell-banner4
El procés de creació del nou espectacle de Fadunito i la literatura de guerra

Notícies

El procés de creació del nou espectacle de Fadunito i la literatura de guerra

Eude, genericBanner-Ilse-Bing-180x180px_v1-cat
El procés de creació del nou espectacle de Fadunito i la literatura de guerra, protagonistes de la setmana a Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019.

La companyia cerverina presentarà el dia 18 a les 22 hores a la Farinera un ‘work in progress’ de Fragile, una obra que estrenarà el 2020. Un dels responsables de la companyia Fadunito, Ferran Orobitg, assegura que l’actuació és “una manera de contribuir a la nostra cultura de prop, de premiar els nostres, els de casa en un any culturalment farcit d’activitats”. Al mes de novembre, una exposició que repassarà la trajectòria d’aquesta companyia de teatre de carrer.

Fadunito és una de les companyies de teatre més prolífica i més internacional i enguany celebra 15 anys de trajectòria i una desena d’espectacles en 25 països. Ha actuat als festivals més importants d’arreu del món.

La literatura bèl·lica com a llavor de pau en l’any del 80è aniversari del final de la Guerra Civil serà el leitmotiv de la Vila del Llibre, que tindrà lloc del 18 al 20 d’octubre al carrer Major. La Vila del Llibre se centrarà en els conflictes bèl·lics com a font d'inspiració literària i la participació d’escriptors que han tractat aquesta temàtica a les seves obres, centrant-se especialment en la seva importància per al desenvolupament de la cultura de la pau.
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura