banner-elscatala-817x88px
Exposició sobre l\'arquitecte Josep M. Pericas i Morros a La Cova

Exposicions

Exposició sobre l'arquitecte Josep M. Pericas i Morros a La Cova

BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Del 18 d’octubre al 8 de desembre de 2019, la Sala d’exposicions La Cova de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (Plaça de la Catedral, 8) acull l'exposició Josep M. Pericas i Morros. 1881-1966. Arquitecte.

L'homenatjat va ser un dels arquitectes més destacats del Noucentisme. Company de promoció de Rafael Masó, els dos arquitectes van mantenir una intensa relació professional i d’amistat. Inexplicablement, encara no s’havia dedicat mai una exposició a l’estudi i divulgació de l’obra de Pericas.

La presentació de la mostra tindrà lloc el dijous 24 d'octubre, amb un acte conjunt a la Casa Masó (19.30 h) i, seguidament, a la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (20.00 h), on els comissaris de l’exposició, Aleix Catasús Oliart i Josep M. Claparols Pericas, ens faran una breu introducció.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat