FCC-Segell-banner4
Últims dies per visitar la mostra del Young Gallery Weekend

Exposicions

Últims dies per visitar la mostra del Young Gallery Weekend

bonart barcelona - 21/10/19
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Impremta Pages - banner-180x178
(Al)most life, after all, la mostra col·lectiva del Young Gallery Weekend es podrà visitar fins al 20 d'octubre a l'Arts Santa Mònica.

Young Gallery Weekend és un esdeveniment d'art contemporani en el qual participen galeries, espais creatius, artistes i projectes culturals emergents i independents. Generador d'avantguarda, YGW dóna visibilitat al panorama cultural contemporani amb les propostes més innovadores.

Hi haurà la presentació del programa de producció de NewArtFoundation i Hangar amb la col·laboració de la Col·lecció Beep d'Art Electrònic, el resultat del qual és l'obra de Kenneth Dow, Patricio Rivera i TopLab, peces que s'exposaran en companyia d'una exquisida selecció d'instal·lacions, obres d'art digital, sonor i electrònic de catorze destacats artistes.

Artistes: Eugenio Ampudia, Gerard Kogler, Iván Paz, Jaime de los Ríos, Jan Mech, Kenneth Dow, Lina Bautista, Mariano Sardón, Mariano Sigman, Patricio Rivera, Ricardo Iglesias i Robertina Šebjanič.

Comissariat: Recwind Creative Studio (María Castillo i Anxo Amarelle)
Produeix: Recwind Creative Studio (http://recwind.com)
Col·labora: NewArtFoundation, Hangar, Col·lecció Beep d'Art Electrònic, Ambaixada de Eslovenia, Arts Santa Mònica i Escalera de Incendios

A la imatge, "(Al)most life, after all".

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura