banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

Delimbo Sevilla acull la primera exposició d'Alex Brewer a l'Estat

Delimbo Sevilla acull la primera exposició d\'Alex Brewer a l\'Estat
bonart sevilla - 21/10/19

Delimbo Sevilla presenta Color Space, la primera exposició de l'artista nord-americà Alex Brewer / Hense (EUA, 1978) a l'Estat i que es podrà visitar fins al 10 de gener del 2020. Per a aquesta mostra, l'artista presenta el seu treball més recent, realitzat en diversos mitjans i formats. En ells, inclou formes que elabora prèviament, com dibuixos o retalls, i que més tard combina amb altres generades de manera completament espontània sobre el llenç.

Així, Color Space és una investigació sobre els resultats que es produeixen després de simplificar les característiques pròpies de la seva producció anterior, centrant-se en aconseguir composicions més essencials i depurades. Amb les seves obres sobre llenç, taula o paper, Hense explora formes i colors propis de les referències visuals que conformen la seva producció en murals públics. D'aquesta manera, indaga en les relacions d'anada i tornada que es donen entre els seus projectes a l'aire lliure i el seu treball d'estudi: "Un mural pot influir en una pintura i una pintura pot influir en una escultura o obra en paper i viceversa. com a artista que treballa tant en espais públics com en galeries, sempre gaudeixo bregant amb els desafiaments i les marcades diferències entre aquests dos espais únics".

Brewer explora l'abstracció a través d'un llenguatge que es compon principalment de formes, colors, línies i marques. Totes les seves imatges estan concebudes com purament abstractes i no representatives; però, deixa una porta oberta a l'espectador perquè generi les seves pròpies interpretacions sobre les obres. Gran part del seu interès artístic resideix en les relacions entre l'espai, el material i l'escala, i tracta d'aplicar aquestes investigacions tant als seus projectes d'art públic com a la seva pràctica d'estudi. El seu procés creatiu es materialitza en murals a gran escala, dibuixos murals, pintures i, més recentment, també en escultures d'acer.

banner-oro-180x180-geneinclassificables

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1