FCC-Segell-banner4
Micro pintures d\'Ángeles Sánchez a l\'Espai Tònic

Exposicions

Micro pintures d'Ángeles Sánchez a l'Espai Tònic

Eude, generic180x180
El 27 d’octubre de 2019 a les 12 del migdia, s'inaugura a la Sala Blanca de l’Espai Tònic, la darrera exposició de l’any, amb Mi petit Empordà , les micro pintures d’Angeles Sánchez, que presenta les seves visions d’un Empordà ple de llum i totalment reconeixible.
L'any 1984, Angeles amb la seva família es trasllada a viure a l'Empordà, a Cruïlles concretament, i és a partir d'aquí que redescobreix la naturalesa amb els seus espectaculars cels i la llum que caracteritza aquesta terra. La seva feina l'ha portat a recórrer diàriament totes les poblacions i camins que trobem entre l’altura de Corçà fins a Begur, i d'aquesta contemplació, sumada als regulars passejos pels camps de la vora de Cruïlles, sorgeix la inspiració per a deixar constància d'aquesta bellesa.
Les micro pintures resultants mostren la llum del paisatge que l'envolta, una natura transformada pel treball humà rodejada de cels, núvols, arbres, i dels massissos que defineixen aquest entorn tan característic, que juntament amb els campanars alçats, li permeten definir unes constants, que seran referències en la seva obra, com cels de tramuntana, la sinuositat del Montgrí, els camps de Cruïlles, arrossals de Pals, els pinars de la costa, Madremanya.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner