Banner 817x68 CAT

Notícies

Artistes en Residència 2020 llança la convocatòria de projectes

bonart Madrid - 03/11/19
210719_Vacca_Banner_180x180Baner_Enkaoua_Bonart_360x356px
Artistes en Residència 2020 llança la convocatòria de projectes i aquest any suma al MACBA. La convocatòria, oberta de l'1 al 20 de novembre, seleccionarà nou projectes que es desenvoluparan, durant vuit setmanes, a La Casa Encendida, el CA2M o el Museu d'Art Contemporani de Barcelona.

Artistes en Residència és un programa conjunt de La Casa Encendida, el CA2M Centre d'Art Dos de Maig i, des d'aquest any, el MACBA, Museu d'Art Contemporani de Barcelona, ​​que té com a finalitat donar suport a la creació i la investigació centrades en el treball amb el cos des del performatiu.

Els residents, que desenvoluparan la seva feina durant vuit setmanes, rebran una dotació econòmica de 3.000 euros en concepte d'honoraris per desenvolupar el seu projecte a les instal·lacions d'aquests espais culturals.

El programa s'articula en relació a la programació estable dels tres espais i per això valora projectes que responguin a les línies d'investigació i experimentació dels tres centres, ja que està orientat a establir diàlegs entre els creadors i els agents vinculats a les institucions i les seves línies de programació.

La recepció de projectes es farà a través del web de La Casa Encendida i els nou projectes seleccionats es faran públics el 15 de desembre a les webs dels tres centres.

A la imatge, MACBA. 

Et poden
Interessar
...

300x600-Gaudí - Gene