banner-elscatala-817x88px
Tercera jornada \

Notícies

Tercera jornada "En Procés" a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació

bonart barcelona - 07/05/15
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356Impremta Pages - banner-180x178
Fabra i Coats - Fàbrica de Creació obre el 15 de maig les portes amb motiu de la tercera jornada En Procés, una presentació col·lectiva de cinc projectes artístics de l’actual temporada de residències.

Art al Quadrat presenta una peça de videoart en dos canals en la qual es documenta una acció doble: les dues components del grup cuinen dues vegades un plat típic de Catalunya, un preparat amb productes locals, biològics i de temporada, i l’altre amb aliments processats, industrials o importats.

La instal·lació Cámara 00 d’Andrea Ballesteros proposa pensar en la noció d’espai com a fenomen absolut, relatiu i relacional. Mitjançant una estructura volàtil, l’artista defineix un espai alhora que convida l’espectador a intervenir-hi.

Handmade Dance participa amb Lush Fields, una instal·lació d’arquitectura i dansa que ofereix una visió tridimensional de l’espectacle artístic convencional. Planteja una reflexió sobre la problemàtica entre forma (disseny) i funció en l’arquitectura del nostre temps, i la seva repercussió en la viabilitat dels habitatges.

The Yet Untitled Book és un llibre d’una pàgina contínua inacabada. Durant els darrers set mesos, Mariana Orozco ha polsat constantment i sonorament una progressió viva de paraules. En el marc d’En Procés l’artista ens convida a conèixer una obra on la peça, l’autora i el significat comparteixen un espai particular.

Expressar i dialogar a través del cos per convertir-lo en una arma: aquesta és la idea subjacent al projecte Untitled Exhibition(ism) de Miguel Andrés, que construirà una improvisació sobre la base del seu procés de treball i les experiències viscudes a Fabra i Coats durant els primers mesos de la seva residència.

 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021