Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

La Fundació Canal se suma al programa de PHotoEspaña

La Fundació Canal se suma al programa de PHotoEspaña
bonart madrid - 07/05/15

La Fundació Canal se suma un any més al programa de PHotoEspaña amb l'organització de dues activitats. D'una banda, la posada en marxa del concurs Madrid insospitat: escenes llatinoamericanes. Una convocatòria que repta a tots els amants de la fotografia: a captar estampes pròpies de l'Amèrica Llatina sense sortir de la Comunitat de Madrid.

Llocs, escenes, persones, paisatges, festes ... en què la identitat de Madrid es desdibuixa fins fer-la irreconeixible a través d'imatges característiques de l'altre costat de l'Atlàntic. Els participants al concurs, sense límit d'edat o de coneixements fotogràfics, podran enviar les seves fotografies explicant on s'han pres a través del web demadridinsospechado.phe.es abans del 7 de juny.

Les imatges formaran part d'una galeria en línia i optaran a diversos premis que decidirà un jurat especialitzat: 2.000 euros al guanyador i dos premis accèssit de 500 euros cadascun.

A més, i per setè any consecutiu, la Fundació Canal i PHotoEspaña presenten una nova edició de Els tallers dels dissabtes. Un programa educatiu que es desenvoluparà durant els dissabtes 30 de maig, 6,13, i 27 de juny als jardins de la Fundació i que permetrà a nens ia joves d'entre 5 i 15 anys familiaritzar i aprofundir en la pràctica de la fotografia. En el programa d'aquest any els participants construiran, a partir de la teatralització i la ficció, les seves pròpies històries a través d'imatges que ells mateixos realitzaran.

BANNERS BONART_180x180thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px