970x250_appec2021

Notícies

El MACBA convoca un concurs públic per escollir nou director/a

bonart barcelona - 12/05/15
Nial nou-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
Durant la reunió del Consell General s’han aprovat i tancat les bases del concurs públic internacional previst per a l’elecció del futur director o futura directora del Museu d’Art Contemporani de Barcelona, entre d’altres qüestions com la programació del 2015.

El procés de recepció de candidatures s’obre el 12 de maig, i s’allargarà fins al 30 de juny de 2015.

El jurat, format per Chris Dercon, membre del comitè assessor del MACBA; Alfred Pacquement, exdirector del Centre Pompidou; Pepe Serra, director del MNAC; Ignasi Aballí, artista; Emilio Álvarez, galerista; Xavier Antich, professor de filosofia; Jordi Sellas, representant de la Generalitat de Catalunya; Llucià Homs, representant de l’Ajuntament de Barcelona, i Ainhoa Grandes, representant de la Fundació MACBA, valorarà en una primera fase d’avaluació de mèrits l’excel·lència professional del candidat, el coneixement i les relacions amb el medi internacional de l’art contemporani, el coneixement de l’àmbit cultural català, així com els treballs i distincions que avalin la seva trajectòria professional. El comitè d’experts, en una segona fase, farà les entrevistes i elevarà tres propostes raonades de candidats al Consell General per tal que aquest nomeni la persona que haurà de dirigir el MACBA.

El candidat o candidata ha de demostrar habilitats de lideratge i es valorarà especialment la capacitat de gestionar i motivar l’equip humà que treballa al Museu. També és imprescindible la capacitat de representar el Museu en un ampli ventall d’àmbits i de construir i desenvolupar xarxes de relacions.

Les bases del concurs públic internacional estan publicades a: www.macba.cat

A la imatge, Bartomeu Marí, dimitit director del MACBA.

Et poden
Interessar
...