FCC-Segell-banner4
Art Deal Project acull \

Notícies

Art Deal Project acull "Play", una xerrada a l'entorn de l'art i el so

bonart barcelona - 29/05/15
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWmossos-300x300
En el marc del Loop Festival 2015, Art Deal Project (carrer Llibertat, 44, Barcelona) acull Play, una xerrada/debat sobre art i so, de la mà de Sonia Fernández Pan (Esnorquel/A*Desk). Es tracta d'un recorregut personal sobre l'impacte del so en l'art, la gentrificació, la cultura del club i la seva difícil relació amb el món artístic-cultural.

Segons la ponent, "Play és una xerrada que proposa un recorregut personal pel sonor a través de la pràctica artística des del comissariat i el text, una pràctica que tampoc pot separar d'impulsos subjectius. Play remet, no tant a l'activació del so, sinó a l'activació d'una biografia relacionada amb el so, encara de manera inconscient en moltes ocasions."

Juntament amb Fernández Pan s'analitzaran anècdotes i una sèrie d'obres on la importància del so és rellevant, incloent la peça CCC del col·lectiu portuguès Left Hand Rotation.

"Quan es parla de so en art -escriu Fernández Pan- el lloc comú ens remet a categories una mica esgotades com 'art sonor' o 'música experimental'. Les categories, també en art, funcionen com una aproximació perifèrica i no sempre que es treballa amb so en art, el so és l'element fonamental dels treballs, si bé és una part constituent dels mateixos".

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells