FCC-Segell-banner4
“L’altre Raval” de Maria Espeus a la Fundació Setba

Exposicions

“L’altre Raval” de Maria Espeus a la Fundació Setba

bonart barcelona - 29/05/15
La-Galeria-201602-recursBanerJaumeRiba05
De l’11 de juny al 10 de setembre la Fundació Setba de la Pl. Reial, 10 de Barcelona presenta L’altre Raval.

El dia 11 de juny, la Fundació Setba inaugura L’altre Raval  una exposició de la prestigiosa fotògrafa Maria Espeus sobre el Raval dels nostres dies.

Maria Espeus va ser la fotògrafa oficial dels Jocs Olímpics del 1992 i ha retratat a personalitats del món de la cultura i la política. Ha treballat en el món de la publicitat, editorial, institucional i ha col·laborat en cinema com a directora de fotografia amb Manuel Huerga i Carles Bosch.

Les seves obres són fotografies d’estudi. No es considera foto periodista, si no que ella prepara minuciosament tant l’escenari com l’objecte o persona retratada. Res és casual, tot està previst i mesurat.  Malgrat aquesta exactitud i minuciositat, les seves fotografies són càlides i plenes de sensibilitat i emoció.

L’altre Raval reflexiona sobre el canvi experimentat en aquest barri barceloní els últims temps, amb l’arribada d’immigrants de diferents nacionalitats i cultures. La mostra està composta per una trentena de fotografies de gran format, muntades sobre bastidor.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner