FCC-Segell-banner4
Joan Claparols celebra la seva primera exposició a El racó de la font

Exposicions

Joan Claparols celebra la seva primera exposició a El racó de la font

Nial nou-180x178BanerJaumeRiba05

A partir del dia 29 de novembre de 2019 i durant tot el mes de desembre, Joan Claparols inicia l'exposició conmemorant els quaranta anys de la primera que va fer a Olot, a El racó de la Font, local que l'ha acollit moltes vegades.


Després de quasi tres anys de silenci forçós amb la mort de la seva dona inclosa, Joan Claparols ha decidit donar el pas. Aquesta vegada presenta obra nova, pintura sobre tela i de caire surrealista, fugint una mica del passat.


Quaranta anys i sense llançar la tovallola el fan sentir francament orgullós i més pels qui han confiat en el seu treball, sobretot els col·leccionistes.

Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura