banner-elscatala-817x88px
Foto Colectania llança un nou lliurament de ‘Correspondències’

Notícies

Foto Colectania llança un nou lliurament de ‘Correspondències’

Banner-Resonancias-180x180px_v1-catLa-Galeria-201602-recurs

Foto Colectania llança un nou lliurament de Correspondències, un programa online que vol reflexionar sobre la importància que té la fotografia en la cultura visual contemporània, sense perdre la perspectiva històrica i els seus contextos originals de creació i difusió.

Els diàlegs de Correspondències tenen una duració de tres mesos, durant els quals, dos experts en la matèria desenvolupen una conversa via carta en format digital. 

A diferència d'una activitat presencial, el format escollit d'aquestes converses ens vol remetre a l'antiga correspondència, en la qual existia un lapse de temps entre el momento en què es rebia una carta i el moment en què es contestava. Aquest programa vol reivindicar la “reflexió pausada” en una època marcada per l'ara i l'aquí.

Les dates de publicació dels diàlegs 2019 són: 21 de novembre i 5 i 19 de desembre.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68