BONART-817x68px-Màscara
Itziar Barrio: The Hand at Work, als àngels barcelona

Exposicions

Itziar Barrio: The Hand at Work, als àngels barcelona

Eude, genericLa-Galeria-201602-recurs
Del 17 de novembre de 2019 al 17 de gener de 2020, els àngels barcelona, al c. pintor fortuny, 27, acull l'exposició The Hand at Work de l'artista Itziar Barrio.

La primera exposició d'Itziar Barrio a àngels barcelona utilitza una multiplicitat de mitjans que van des del vídeo i la performance, fins a la instal·lació, per fer de la desobediència un element imprescindible i, a la vegada, fer-nos reflexionar sobre la manera amb que les narratives extretes del cinema, i de la cultura popular, poden ser utilitzades per desentranyar els mecanismes que s’hi amaguen. Mecanismes que, de manera subtil, acaben afectant el nostre pensament, o desemmascarant les estructures de poder en les relacions humanes.

L'estètica dels seus treballs, partint des del cos com a element polític, son un punt de partida en l'obra d'Itziar Barrio, i per aquesta exposició, l'artista s'apropia de mitologies contemporànies, que transiten des de la cadira JEFF d'Ikea ​​passant per fragments dels guions d'obres com Un Tramvia anomenat desig (1947) de Tennessee Williams (que tres anys més tard va passar a la gran pantalla a mans d'Elia Kazan), o Opening Night (1977) de John Cassavetes, fins a fragments de textos extrets del Manifest Cyborg de Donna Haraway, per així barrejar ficció i realitat i fer del públic, un testimoni i espectador alhora, que interpel·la a les seves pròpies expectatives.

Et poden
Interessar
...