Expo Josep Coll 2022 baner
‘LensCulture Discoveries 2019’ a París

Exposicions

‘LensCulture Discoveries 2019’ a París

bonart - 14/11/19
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Eude, generic

LensCulture Discoveries 2019 és una exposició que recull els "descobriments" que han fet a LensCulture a través de les obres premiades en els premis a nivell global que convoca la plataforma, la mostra s’ha inaugurat en el marc de Paris Photo.


LensCulture és una xarxa global de fotografia entre les mes importants del món, amb milions de membres. I un dels treballs que destaquen a la mostra és la sèrie ReVers B03 de Lluís Estopiñan, reconeguda amb una menció especial del jurat als 2019 LensCulture Art Photography Awards.


La plataforma impulsa els Art Photography Awards pretenen "trobar aquells qui realment estàn eixamplant els límits del mitjà a través de l'experimentació i la innovació creativa”. S'hi van presentar milers de propostes procedents de més de 150 països i tenen com a objectiu "reconèixer i premiar els artistes visionaris que fan servir processos i imatges fotogràfiques en la seva obra”. També són uns premis importants per la composició del jurat, format per prestigiosos directors de museus i comissaris com Yasufumi Nakamori, comissari de fotografia de la Tate Modern de Londres, Kristen Gresh comissària del Museum of Fine Arts de Boston, o els directors dels museus de fotografia de Charleroi i del Pier 24 Photography de San Francisco, o la directora artística de La Fábrica Photoespaña.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura