download

Exposicions

L'arquitectura de Lina Bo Bardi a Bahia s'exposa al COAC

L\'arquitectura de Lina Bo Bardi a Bahia s\'exposa al COAC
El 14 de novembre de 2019, a les 19.30 hores, tindrà lloc la inauguració de l’exposició Lina Bo Bardi a Bahia, a la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), amb la conferència de l'arquitecta Carla Zollinger, comissària de la mostra. 
L’acte comptarà amb la presència de M. Assumpció Puig Hors, degana del COAC, i de Marc Riera Guix i Sílvia Musquera Felip, president i vocal de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC, respectivament.
La mostra Lina Bo Bardi a Bahia dóna a conèixer les obres que l’arquitecta italobrasilera va realitzar a Bahia entre 1958 i 1964, a través de maquetes, una instal·lació fotogràfica, el Timeline amb la vida i obra de l’arquitecta i peces de mobiliari. Aquest període a l’obra de Bo Bardi, un dels més creatius i alhora menys coneguts, va ser fonamental i influent a obres com el Museu d’Art de Sao Paulo (MASP) i el Serviço Social do Comércio (SESC) de Pompeia, segons paraules d’ella mateixa.
Durant aquest temps, l’arquitecta experimenta una transformació en la seva obra incorporant  un llenguatge que cada vegada va més lligat als materials de la terra, a l’imaginari local i a les expressions de la cultura popular. 
L’exposició es podrà veure fins al 19 de desembre a la sala d’exposicions de la Demarcació de Girona del COAC després d’haver passat per les seus de Barcelona i Lleida del mateix Col·legi. 
Nial nou-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal