FCC-Segell-banner4
Gavin Turk al CCA Kunsthalle

Exposicions

Gavin Turk al CCA Kunsthalle

bonart andratx - 25/07/15
Banner-Resonancias-180x180px_v1-catImpremta Pages - banner-180x178
L'artista britànic Gavin Turk inaugura la seva darrera exposició individual, Yard, en la CCA Kunsthalle el 25 de juliol.

Gavin Turk és "un dels principals defensors del moviment Young British Artists, és àmpliament conegut per les seves elaborades recreacions d'obres de mítics artistes (des de Marat i Magritte a Boetti i Warhol) en les que adopta l'estètica de les seves obres, els seus processos creatius i fins i tot els seus personatges públics per generar la seva pròpia mitificació crítica i democràtica ", explica Patricia Ellis.

D'altra banda, el CCA Andratx inaugura Refill dels artistes Robert Davis, Peter Demos i Maximilian Schubert. Refill culmina una llarga col·laboració de tres artistes basats en Brooklyn: Robert Davis, Peter Demos i Maximilian Schubert, que va començar amb un viatge a Nova York ple de visites a Studios i una parada a la llegendària cafeteria Blue Bottle Coffee de Brooklyn. Aquest viatge va començar amb l'exposició col·lectiva Blue Bottle Coffee, presentada a la Martin Asbaek Gallery de Copenhaguen (DK) el 2013. Després de l'èxit que va suposar aquesta exposició, els artistes van ser convidats a passar un mes en el Programa d'Artistes en Residència del CCA Andratx, a Mallorca.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]