FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Distinció. Un segle de fotografia de moda" al Museu del Disseny

bonart barcelona - 25/07/15
180x180 Banner-FERIARTE-ABanner-CMW-180x180px_v1-esp
El Museu del Disseny de Barcelona presenta Distinció. Un segle de fotografia de moda, una exposició sobre un gènere fotogràfic poc estudiat. L'exposició es presentarà de l'26 novembre 2015 al 27 març 2016.

Per primera vegada es mostra una part important de la Col·lecció de fotografia de moda que el museu ha creat en els últims anys. Aquesta exposició subratlla la singularitat, l'originalitat i la influència, que s'estén a múltiples aspectes de la nostra vida. Quines han estat les característiques comunes de la fotografia de moda al llarg del temps? Com ha evolucionat? Per què exerceix una fascinació tan gran?

Per explicar-ho, el comissari Juan Naranjo ha escollit el concepte de Distinció, el qual té un doble sentit: l'elegància -que és una característica intrínseca de la modalitat i la diferència, que connecta amb les avantguardes artístiques. Des de l'època del modernisme -quan les revistes impreses en paper d'alta qualitat van començar a reproduir fotografies de models i vestits- fins als mitjans digitals actuals: seducció, provocació i glamour.
Tots els grans noms de la fotografia de moda, a Catalunya i Espanya: Josep Sala, Leopoldo Pomés, Oriol Maspons, Manel Esclusa, Maria Espeus, José Manuel Ferrater, Antoni Bernad, Manuel Outumuro, Txema Yeste, Eugenio Recuenco o Sergi Jasanada, entre altres.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura