MG_Bonart-1280x150p

Notícies

Museu d'Art obrirá els caps de setmana durant el mes d'agost

Museu d\'Art obrirá els caps de setmana durant el mes d\'agost
bonart cerdanyola del vallès - 25/07/15
Durant el mes d'agost el Museu d'Art de Cerdanyola restarà obert els dissabtes i diumenges. Durant l'estiu es mantenen actives, a més a més de l'exposició permanent, 3 exposicions temporals, en diferents espais del museu, vinculades a la fotografia.

A la sala temporal es podrà veure encara l'exposició Baldomer Gili Roig i la fotografia, produïda pel Museu d'Art Jaume Morera de Lleida, que ens permet conèixer totes les cares de la producció fotogràfica d'aquest pintor modernista a partir d'una selecció representativa de les seves millors instantànies a cavall dels segles XIX i XX.

A l'Espai Arc continuarà la mostra del programa Coincidències insòlites de la Xarxa de Museus de la Diputació de Barcelona dedicada a la higiene personal femenina. Entre els materials exposats de diversos museus, el MAC hi aporta 4 fotografies que provenen de l'estudi del dibuixant i publicista suís Frisco Millioud. Són originals dels anys 30, en plena estètica art déco, cedides al museu per l'artista America Sanchez.

Finalment, també segueix activa l'exposició Machines on l'artista contemporani Jordi Abelló ens mostra el seu personal diàleg sobre la relació entre els humans i les màquines. Abelló exhibeix dibuixos realitzats sobre dissenys i fotografies de màquines que esdevenen orgàniques. La mostra inclou també 3  peces de videoart on la fotografia evoluciona cap a la imatge en moviment amb una evident visió crítica i de denúncia.
La-Galeria-201602-recursMG_Bonart-180x180px

Et poden
Interessar
...