banner-elscatala-817x88px
Jorge Palacios al Museo Würth

Exposicions

Jorge Palacios al Museo Würth

La-Galeria-201602-recursBaner_HaPicasso_Bonart_360x356
Després de la seva exposició individual al Noguchi Museum de Nova York l'any passat, l'escultor Jorge Palacios (Madrid, 1979) serà l'artista més jove que participi a l'exposició Arte español a partir de la Colección Würth en el seu Museu de La Rioja, comissariada per Kosme de Barañano, juntament amb Eduardo Chillida, Jaume Plensa, Miquel Barceló, Antoni Tàpies, Luis Gordillo, Antonio Saura, Blanca Muñoz, Xavier Mascaró o Miquel Navarro, entre altres.

A l'exposició, que s'inaugurarà el 30 de novembre a les 20.00h. i que romandrà oberta fins el 18 d'octubre de 2020 en el Museu Würth La Rioja, podran veure's dues escultures inèdites de Palacios que seran presentades per primera vegada al públic; l'escultura Evolution, de 4 metres d'alt i l'obra The Fold una peça que juga amb la torsió del pla.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021