Visites Palau Moja_1280x150

Notícies

La tercera edició de l'Openwalls Conference vol acostar l'art urbà a la societat

La tercera edició de l\'Openwalls Conference vol acostar l\'art urbà a la societat
bonart barcelona - 23/10/15
El 24 d'octubre, en el marc del dia internacional de la pintura, es donarà el tret de sortida de la tercera edició de l’Openwalls Conference. Aquesta serà la tercera edició de la trobada internacional de gestors, programadors, artistes i públic vinculats a l’art urbà.

El gruix de les activitats de l’Openwalls Conference 2015 es desenvoluparà del 26 al 31 d’octubre a Barcelona.

Mitjançant xerrades i presentacions d’experts en el camp de l’art urbà com Martha Cooper o Jordan Seiler, volen donar un cop d’ull a l’estat de la qüestió el 27 d'octubre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

Durant tota la setmana es realitzaran intervencions murals comissariades en diversos punts de la ciutat, comptant amb artistes representatius del panorama de l’art urbà en l'àmbit internacional com Sixe Paredes o Jorge Rodríguez-Gerada. I també hi haurà convocatòries per artistes menys coneguts.

A banda, sota el paraigües de l’Openwalls Conference s’organitzen una sèrie d’activitats educatives, rutes i tallers formatius al voltant de l’art urbà que es desenvoluparan durant la setmana del 26 al 31 d’octubre.

La gestió de l'art del carrer

L’associació Difusor organitza anualment la trobada sobre art urbà OpenWalls Conference amb la intenció d’apropar l'art del carrer a la societat i generar un debat que impulsi la creació d'un model exitós de gestió de l'art urbà a Barcelona. L’objectiu de l’esdeveniment és aconseguir que hi hagi més espais per a pintar a la via pública de manera lliure i acostar els artistes urbans a la societat.

En el marc de l'edició d'enguany es produiran un total de set obres comissariades de gran format, que pretenen consolidar la viabilitat del muralisme de gran format a la ciutat. Les característiques dels murals d’enguany són una aposta per artistes locals o que han desenvolupat bona part de la seva trajectòria a Barcelona, i també pel muralisme figuratiu.
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014180x180-BONART-IA

Et poden
Interessar
...