banners-CAT-04-1280x150

Exposicions

L’exposició ‘En tanto hay tacto’ aposta per la memòria del tacte

L’exposició ‘En tanto hay tacto’ aposta per la memòria del tacte
bonart barcelona - 02/12/19

Després de l'èxit de el programa públic de cinema i performances que va donar arrencada a En cuanto hay tacto el passat 24 de febrer a L'escocesa, ara el projecte comissariat per Beatriz Pascual i Pablo Martínez es desplega en format expositiu al Centre Cívic Sant Andreu del 29 de novembre al 15 de gener de 2020, i compta amb els artistes Abel Jaramillo, Antonio Menchen, Carla Souto, Marta Van Tartwijk.

Com un riu de fang un record acudeix de forma obstinada a trobar-nos. Una sensació que és més que una imatge, el vestigi que no hi ha mirada sense cos. Els objectes ens freguen, les imatges es difuminen i les històries es desfan de les paraules per projectar-se en textures, matèria i veu amb tacte. Com el record de la primera visió de la infància, com aquella cortina que descrivia Pier Paolo Pasolini en les seves Cartes Luteranes, la matèria es fa carn, apel·la a una relació amb el món a través dels sentits.

En tanto hay tacto recull el treball de diferents artistes que aposten per la memòria de el tacte, pel coneixement i la potència que resideix en el fer manual. Exploracions de l'mitjà fílmic, la imatge, el llenguatge o l'ús de materials mal·leables per abordar les possibilitats de treball amb una memòria encarnada que, més enllà d'una revisió historicista, proposa una actualització de l'passat a través de la forma.

En tanto hay tacto s'ha realitzat a partir d'una selecció entre tots els artistes que es van presentar a al Concurs d'Arts Visuals Premi Miquel Casablancas 2019.

Escenari_prodigios_Bonart_180x180 pxbanner

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88