FCC-Segell-banner4
SCULTO es consolida com a referent en el panorama artístic internacional

Certàmens

SCULTO es consolida com a referent en el panorama artístic internacional

Nial nou-180x178BONART-180x180-Cervells
La Fira Internacional d'Escultura Contemporània SCULTO, celebrada del 28 de novembre a l'1 de desembre, ha reunit catorze galeries d'Espanya, Turquia i Portugal, amb uns 40 artistes i al voltant de 200 obres. SCULTO consolida la seva nominació com a “fira joia” després de la inauguració a la plaça d'Abastos de Logronyo, que no interromp la seva activitat habitual de venda de productes d'alimentació de qualitat, en un escultòrico edifici de 1930 ubicat en ple casc antic de Logronyo. Un total de 14 galeries, dues d'elles extrangeres –Istambul, de Turquia, i Lisboa, de Portugal—, amb una quarantena d'artistes i més de 200 obres, exposades fins el dia 1 de desembre després de la selecció efectuada pels comissaris Inma Prieto, directora del Museu Es Baluard de Mallorca, l'artista visual Rogelio López Cuenca i la directora de la col·lecció d'arte DKV Alicia Ventura.

La mostra, convertida en un autèntic museu temporal dedicat a l'escultura contemporània, presenta obres de diferents galeries d'Espanya (Castelló, Gijón, Mallorca, Bilbao, Madrid, Cantàbria…), si bé inclouen artistes de diferents nacionalitats: sis llatinoamericans, dos turcs, una austríaca, un taiwanès, una alemanya, dos brasilenys i numerosos espanyols. En els diferents espais es poden contemplar obres de tota mena de tendències i elaborades amb diversos materials, així com de diferents temàtiques, si bé cal destacar la relació amb la poesia.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-