Expo Josep Coll 2022 baner
Presentació del llibre \

Biblioteca

Presentació del llibre "El ball de les pedres", de Marta Pont

bonart puigcerdà - 19/11/15
BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
El 20 de novembre a les 20.30 h. a la Biblioteca Comtat de Cerdanya (Puigcerdà) es presentarà el llibre El ball de les pedres, de Marta Pont.

El ball de les pedres és una novel·la històrica ambientada a la Catalunya del s. XIV que descriu ambicions, lluites de poder i històries d’amor entre nobles i servents. La cuina i els costums gastronòmics medievals serviran com a teló de fons de la trama. Músser (Lles de Cerdanya, Puigcerdà, La Roca del Vallès i el Castell de Montsoriu, a Arbúcies són els principals escenaris per on discorre l’acció. La protagonista és Oliva, una jove cuinera de Cerdanya, que es troba accidentalment a l’escena d’un crim del qual se l’acusa. Per provar la seva innocència haurà de recuperar proves i records per tota la geografia catalana.

La seva autora, Marta Pont Bragulat (Encamp, Andorra. 1985), és llicenciada en filologia eslava i traductora. El ball de les pedres és el seu primer llibre, i ha estat editat per Edicions La Plana. El procés de documentació li ha suposat mig any de feina i l’escriptura de la novel·la un any sencer.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1