FCC-Segell-banner4
Míriam Garcia exposa el seu projecte Plasti(ficats) a la Sala El Balcó de l’IEFC

Exposicions

Míriam Garcia exposa el seu projecte Plasti(ficats) a la Sala El Balcó de l’IEFC

Banner-Resonancias-180x180px_v1-catthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Míriam Garcia exposa el seu projecte Plasti(ficats) a la Sala El Balcó de l’IEFC, del 9 de desembre de 2019 al 10 de gener de 2020.

L’exposició ha estat produida pel Festival Lumínic (Festival de Fotografia de Sant Cugat) on es va poder veure, en la seva primera edició, durant la primavera de 2019.

Plasti(ficats) és un projecte que neix de la necessitat de conscienciar (i conscienciar-me) sobre el greu problema de l’excés de residus plàstics que estan afectant el medi ambient actualment. És un viatge de reflexió per traslladar un missatge de preocupació a través de les imatges.

Per a Garcia, mirar a través del visor, per a mi, és descobrir detalls únics on allò quotidià adquireix dimensions universals. Capturar una imatge, aturar el lloc o el gest, i sentir que la fotografia va més enllà.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68