FCC-Segell-banner4
El Museu Europeu d\'Art Modern acull la mostra més important d\'art figuratiu contemporani

Exposicions

El Museu Europeu d'Art Modern acull la mostra més important d'art figuratiu contemporani

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Banner-CMW-180x180px_v1-espEl Museu Europeu d'Art Modern(MEAM), a la Casa de les Punxes, de la Diagonal de Barcelona, que promou i difon l'art figuratiu dels segles XX i XXI, es convertirà durant dos mesos en el centre d'art contemporani figuratiu a nivell mundial.

A partir del 6 de desembre de 2019, el MEAM reuneix més de 220 obres, entre pintura i escultura, procedents de la 10ena edició del concurs ‘Figurativas 2019’ (70 pintures i 60 escultures), convocat per la Fundació de les Arts i els Artistes i de la 14ena edició del concurs ‘Arc International Salon’ (més de 90 obres), organitzat per la presigiosa entitat americana Art Renewal Center, i a artistes procedents de prop de 90 països dels cinc continents.

La mostra, que s'allargarà fins el 2 de febrer de 2020 es distribuirà en dues plantes del Museu. Lés més de 90 obres seleccionades de la mostra ‘ARC International Salon’ s'exposaran a la primera planta, mentre que les del concurs ‘Figurativas’ seran a la segona. 

A la imatge, "The Muse Sisters", de Kexin Di.

 


Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021