BannerFCC_Bonart
\

Exposicions

"Món" al Centre Cultural La Vaguada

bonart madrid - 29/02/16
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014La-Galeria-201602-recurs
Coincidint amb la "Setmana de l'Art" de Madrid, les sales del Centre Cultural La Vaguada (Av. Monforte de Lemos, 38, Madrid) acullen Món, una mostra col·lectiva on es recullen diverses obres realitzades per escultors i fotògrafs, que posseeixen una àmplia trajectòria expositiva. Es tracta de nou autors formats en diversos àmbits, però que tenen com a denominador comú que centren el desenvolupament de la seva activitat a la ciutat de Madrid. La mostra estarà oberta fins al 4 de març.

Diego Canogar, Czili, David González Gran, Zvonimir Kremenic, Rafael Lleonart, José Quintanilla, Raúl Romanillos, José Luis Romero i Ubaldo Sedano conformen aquest grup d'artistes les obres dels quals estan vinculades per un seguit de reflexions tant des del punt de vista social-humà com pel físic-natural.

L'exposició es desenvolupa seguint com a fil conductor el terme Mundo, un títol que al·ludeix a la infinitat de referències que aquest terme tanca però, especialment, a l'aspecte abstracte, subjectiu, al microcosmos humà que cadascú interpreta a la seva manera. En definitiva el món propi i personal de cada un de nosaltres. Per aquesta raó les obres que s'exposen a al CC La Vaguada corresponen a les infinites possibilitats d'interpretació de cada autor, els múltiples mons amb els quals l'artista s'enfronta bé per abordar l'obra d'art des d'una imatge fotogràfica o com una peça tridimensional.

Et poden
Interessar
...