FCC-Segell-banner4
Felipe Cohen Premi illy SustainArt a ARCOmadrid

Notícies

Felipe Cohen Premi illy SustainArt a ARCOmadrid

bonart madrid - 29/02/16
Revista_Bonart_Banner_180x180px_logoBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
Felipe Cohen, artista participant a la secció Solo Projects amb la galeria Kubik, es proclamava aquesta tarda a ARCOmadrid 2016 guanyador de la novena edició del Premi illy SustainArt pel seu treball "Temps Perdut", reconegut amb 15.000 euros per l'empresa illycaffè.

Carlo Bach, director d'artístic de illycaffè, ha destacat el treball de Felipe Cohen com un exemple perfecte d'ironia. L'artista se serveix de collages i escultures per jugar amb artificis. El seu estil es caracteritza per crear il·lusions materials i òptiques que engatusan l'espectador, convidant-juguetonamente a riure quan se les troba.

En aquesta novena edició del Premi illy Sustain Art a ARCOmadrid, i la cinquena dedicada al programa SoloProjects, l'obra de Felipe Cohen s'emmarca dins d'una de les àrees temàtiques representades aquest any a la secció, la de L'art a la intersecció amb el temps i La subversió pel camí de l'humor.

El Premi illy SustainArt neix amb l'objectiu de difondre l'enfocament de la companyia cap al creixement sostenible a la comunitat artística internacional, oferint oportunitats de visibilitat i intercanvi dins el mercat dels artistes procedents de països emergents.

Et poden
Interessar
...

817x68