Visites Palau Moja_1280x150

Exposicions

Exposicions de març al Centre Cultural Mariano Mesonada

Exposicions de març al Centre Cultural Mariano Mesonada
bonart utebo - 29/02/16
Centre Cultural Mariano Mesonada presenta del 4 de març al 3 d'abril una mostra d'bra gràfica titulada Vestigis de Lola Manjón. La seva joventut i proximitat li confereix a la seva persona i al seu obra un mestratge en tota la col·lecció gràfica que exposa.

Autòctona però alhora viatgera i polifacètica Lola tracta de mostrar com tot el seu treball gira entorn a l'instant posterior a la presència, quan encara queda una part d'un mateix, com si d'un rastre eteri es tractés.

Bona part del seu treball fa servir conceptes com la brevetat, l'instant i l'empremta. Creu en aquests conceptes com una manera inconscient que té l'ésser humà per reconèixer a un altre, però no se centra en grans esdeveniments d'aquest, sinó en la seva empremta en els moments quotidians i nimis del dia a dia. Per això, el seu referent principal és el concepte d'infralleu de Marcel Duchamp.


El Centre acullirà també, fins al 6 de març, Boligrafies de Paco Sierra. Aquesta exposició que tanca infinitat de detalls des d'un punt de vista quotidià i proper s'acosta a un hiperrealisme tan  espectacular que només ens impedeix formar part d'aquest món la tintaamb la qual l'autor, Paco Serra, realitza aquestes magnífiques obres.

D'altra banda, del 9 de març al 3 d'abril s'hi exhibeix Mirades, un projecte expositiu de fotografia realitzat entre la Facultat de Ciències Humanes i de l'Educació d'Osca i l'Associació Síndrome de Down de Osca que pretén un apropament a la realitat de joves amb síndrome de Down a partir de la fotografia.
WhatsApp Image 2023-11-22 at 12.40.18Banner-Eggleston-180x180px_v1-cat

Et poden
Interessar
...