FCC-Segell-banner4
Últims dies per visitar \

Exposicions

Últims dies per visitar "L'Àlbum", mostra individual de Núria Farré a Mutuo

bonart barcelona - 17/12/19
Banner-Anastasia-180x180px_v1-catq2w-MKl4
Núria Farré presenta la mostra individual L'Àlbum fins el 21 de desembre de 2019 a Mutuo, carrer Julia Portet 5 de Barcelona.

Com explica Núria Farré Abejón, "en el meu treball sempre part de la meva experiència com a autora i subjecte per parlar de conceptes com poden ser la identitat, la quotidianitat i la intimitat. En aquest cas he escollit imatges creades pels meus pares per tal de la permanència i la posteritat, i els he donat el context i mides adequades per a la seva mera contemplació.

Contemplació implica realentizar i prolongar el temps d'observació, per tant, apaivagar per un moment la ferocitat amb què consumim les imatges i propiciar la reflexió.

Contemplació de l'íntim implica a més una idea de voyeurisme, d'espionatge, de conèixer coses de la intimitat d'algú. Per tant, exposició de l'íntim suposaria una mena d'exhibicionisme per part meva.

En aquesta exposició s'exhibeix, efectivament, la meva intimitat, tot i que d'una manera molt esbiaixat. Convido a l'espectador a conèixer, ja no solament la meva feina sinó el context de què vinc, la meva infància en aquest cas, que no és, segurament, un context molt diferent al d'l'espectador i li proposo, a través de la contemplació, que reflexioni a l' respecte. El que s'està exposant aquí és la meva relació amb la meva mare i el meu germà, els quals apareixen en les imatges, així com la meva relació amb el meu pare que és qui va fer les fotografies de les quals he partit per fer aquestes obres. Exposo, a la fi i al el cap, una idea de família, una idea d'infància feliç i una idea de quotidianitat molt nostra, però també una idea de malenconia potser, en qualsevol cas, una idea de la temporalitat i d'importància dels records.

A la imatge, obra de Núria Farré (detall).

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88