FCC-Segell-banner4
Crearquitectura participa en l’educació dels nens i nenes fent-los pensar en el seu entorn

Notícies

Crearquitectura participa en l’educació dels nens i nenes fent-los pensar en el seu entorn

bonart girona - 20/12/19
Banner-CMW-180x180px_v1-espLa-Galeria-201602-recurs

A principis del curs escolar va iniciar el projecte Som Gironins per tal d’impulsar l’aprenentatge KM0, acostant artistes i professionals gironins i gironines a l’escola Bell-lloc Infantil com a canal de comunicació amb l’art i l’expressió visual i plàstica. S’han convidat artistes i professionals gironins que treballen diferents tècniques artístiques i creatives des de l’escultura, l’arquitectura o la pintura, passant per la ceràmica.


A l’escola basem la nostra metodologia global i transversal en la cultura del pensament. Els alumnes es plantegen projectes, problemes, preguntes i busquen respostes a les seves inquietuds intrínseques i extrínseques provocades per estímuls externs.


La personalització de l'aprenentatge és important i enllaça itineraris individuals de gestió i educació de les emocions. L'aprenentatge significatiu com el servei als altres, el mètode científic i el joc com a eina pedagògica ens ajuden a consolidar conceptes.


El cicle “Som Gironins” vol acostar Girona i el seu entorn a l’escola tot afavorint l’aprenentatge dels alumnes d’educació infantil al voltant de quatre àrees diferenciades: la verbal, les matemàtiques, la descoberta del jo i de l’entorn. Amb tot, els artistes convidats ens ajuden a fer ús del llenguatge artístic tot experimentant i jugant amb la creativitat.


La darrera activitat es va centrar al voltant de l’arquitectura, gràcies a la sessió conduïda per l’arquitecta de Cassà de la Selva amb despatx al barri vell de Girona. El taller, va ajudar a pensar en quins espais vivien i repensar com es podrien millorar per treballar, jugar, dormir i estar més còmodes i fer-los més acollidors.


A la imatge, detall dels participants del Crearquitectura.

Et poden
Interessar
...

817x68