Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

Flux 2019. Festival de vídeo d'autor a l'Arts Santa Mònica

Flux 2019. Festival de vídeo d\'autor a l\'Arts Santa Mònica
Fins el 5 de gener de 2020, la Sala d'actes del Nivell 2 de l'Arts Santa Mònica de Barcelona acull Flux 2019, el prestigiós festival de vídeo d'autor. Catorzena edició del festival, caracteritzat des dels seus inicis per focalitzar el protagonisme en els autors vinculats a la ciutat de Barcelona que treballen en el camp del vídeo de creació (videoart, documental de creació, videoinstal·lacions, etc.).
En aquesta edició els autors centrals del festival són Francesc Abad, Eugènia Balcells i Ramon Guimaraes, artistes de trajectòries ben diverses que s’endinsen amb una mirada pròpia en els camps de l’art, la videocreació, la instal·lació, la performance o l’experimentació audiovisual. Hi haurà projeccions monogràfiques, col·loquis amb els autors i l’estrena dels seus AUTORETRATS, obres inèdites encàrrec del festival.
A més, presentem la videoinstal·lació silenciosa Flux Mut, amb l'obra de Jesús Ramos "Jardines acuáticos con presencia divina", i la videoinstal·lació col·lectiva Flux Videocapsa, on s’experimenta amb formats alternatius d’exhibició de les obres videogràfiques, integrada per vídeos inèdits dels autors Paula Ábalos, Marina Barsy Janer & Isil Sol Vil, Rosó Cusó, Jesús Etxart, Aurora Gasull, Gonzalo Marcuzzi, Xavi Moreno, Jaume Parera, Javier Peñafiel i Pere Portabella.
Baner-generic-180x180_BanerRocas180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90